Forkæl dig selv, effektivt

Hos MuscleRep er vi ikke i tvivl om hvad vi står for! Vi ønsker at alle skal kunne komme gennem dagen uden smerter eller ømheder i kroppen, vi er her for at hjælpe dig der døjer med smerter, spændinger, ømhed eller myoser. Det er uanset om du er lastbilchauffør, advokat eller professional atlet. Der er ingen der går fri for at skulle passe på kroppens muskler og dens led.

MuscleRep blev stiftet i 2020 og har haft fornuftig vækst grundet alle vores glade kunder, som vi elsker for at have hjulpet os så godt igang! Teamet bag består af i alt 6 Personer, som til dageligt driver virksomheden og pakker lige præcis DIN ordre på vores lager i Vejle når du bestiller en vare online.

Vi hos MuscleRep er af den overbevisning, at man som virksomhed kun kan overleve hvis man sælger kvalitets produkter som har en bevist effekt, samt at man yder en kundeservice som lever op til vores kunders forventninger. Derfor yder vi altid 100% tilfredshedsgaranti i 30 dage fra den dag du har modtaget din order.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med lige præcis det som du går og døjer med.

// Venlig hilsen - Teamet bag Musclerep.dk

Vores kvalitetsløfte til dig

Vi stiller kun de bedste produkter til rådighed overfor vores kunder. Dette er målt på parametre såsom kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Du oplever 100% tilfredshedsgaranti hos MuscleRep, hvilket garanterer dig din penge i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dit seneste køb.

Mest populær produkter

  • 100% tilfredshedsgaranti

    Du får 100% af dine penge tilbage på alle dine MuscleRep produkter, hvis du ikke er helt tilfreds efter 30 dage.

  • Gratis fragt

    Du har gratis fragt på alle MuscleRep produkter, uanset størrelsen på din ordre.

  • Dansk varehus

    Vi er et af markedets største varehuse, der har rødder i Vejle, Danmark. Herfra opbevarer og sender vi alle vores varer.

1 af 3