Levering og refunderingbetingelser

Levering

Hos Musclerep.dk sender vi ordre der er afgivet inden kl 16:00 samme dag, alle ugens 7 dage. Alle ordre bliver sendt med DAO til enten hjemmelevering eller levering i en dao pakkeshop.

 

Refundering 

Der ydes udvidet 30 dages fortrydelsesret i henhold til købeloven. Fortrydelsesretten indledes fra den dag hvor produktet/ydelsen modtages. For at gøre brug af fortrydelsesretten kontakt os blot på mail kontakt@musclerep.dk

Returlabel tilsendes pr. mail og er GRATIS, Musclerep. ApS indestår altså for alle omkostninger i forbindelse med returnering. 

Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret gælder over fejl eller mangler der har været indtruffet før produktets modtagelse eller er kommet som følge af en fejl fra produktionens side.

Reklamation gælder ikke ved fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen

Musclerep. ApS
Foldegade 33. 1, 3.
7100 Vejle

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Vores kvalitetsløfte til dig

Vi stiller kun de bedste produkter til rådighed overfor vores kunder. Dette er målt på parametre såsom kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Du oplever 100% tilfredshedsgaranti hos MuscleRep, hvilket garanterer dig din penge i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dit seneste køb.

Mest populær produkter

  • 100% tilfredshedsgaranti

    Du får 100% af dine penge tilbage på alle dine MuscleRep produkter, hvis du ikke er helt tilfreds efter 30 dage.

  • Gratis fragt

    Du har gratis fragt på alle MuscleRep produkter, uanset størrelsen på din ordre.

  • Dansk varehus

    Vi er et af markedets største varehuse, der har rødder i Vejle, Danmark. Herfra opbevarer og sender vi alle vores varer.

1 af 3